Azi noapte tatal copolului meu a inceput din nou sa ma jigneasca ba chiar sa dea in mine de fata cu copilul....anul trecut am scos un certificat medico legal,eu sunt din Bihor si el din Sibiu ,i am acordat a doua sansa si nu e deloc bine,ma tot ameninta ca ma va purta prin tribunale ca sa ia copilul la el daca nu de tot o parte de timp la el o parte la mine,nu mi se pare ok asta l ar deruta pe copil,in schimb as fi bineinteles de acord sa vina sa l vada cand vrea ,exista posibilitatea ca el sa aiba castig de cauza mai mare daca are o locuinta personala?Eu as pleca si locui la parinti!Plus ca azi noapte m a amenintat ca ma omoara intr-o buna zi!
Solicitati instantei emiterea unui ordin de protectie prin care concubinul poate fi obligat sa intrerupa orice contact cu dvs,sa nu se apropie la o anumita distanta etc.faptul ca este proprietarul unui imobil sau are mai multi bani decat dvs nu-l face sa aibe sanse mai mari privind,,custodia'' copilului.
Daca va temeti pt viata dvs, formulati o plangere la politie, scoateti certificat medico-legal si eventual solicitati emiterea unui ordin de protectie.
Nu este deloc in regula ca minorul sa traiasca in astfel de conditii, sa asiste la certuri si batai intre parinti, existand riscul ca pe viitor sa considere normal un astfel de comportament.
Locuinta minorului se va stabili alaturi de parintele care ii asigura o bunastare emotionala, un mediu securizant, alaturi de parintele care si in trecut s a ocupat de ingrijirea minorului.
Dacă este violent nu va obține copilul.
Va poate purta în procese dar important este faptul ca le veți câștiga.
Depuneți plangere penala la politie dar sa cereți în aceeași zi și ordin de protecție care se poate judeca în 2 zile de instanta.
Primiți și avocat din oficiu dacă nu aveți venituri.