avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Separarea cu doi copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Separarea cu doi copii

Buna ziua! Am un baietel de 3 ani ,cu tatal copiiilor nu mai exista intelegere...spun copiiilor intrucat sunt insarcinata cu al doilea copil,am tot sperat ca in timp va fi altfel,ca va sti sa aprecieze o femeie ,si rolul ei in familie insa nu ii pasa,ba chiar ma jigneste destul de urat si chiar daca vede ca incep sa ma simt rau ma intreaba ironic:Ai dureri?Vreau sa plec insa ma tot ameninta de mult ca imi va lua baietelul...noi nu suntem casatoriti exista sanse mari sa fie separati copiii?Eu loc de munca am,insa in iunie va trebui sa nasc si la cat e de orgolios va initia un proces pt copil,eu as locui in apart surorii mele doar eu cu copiii,am msj in care ma ameninta ,prb sunt de demult...
Cel mai recent răspuns: Evelyn 10 , utilizator 11:29, 28 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
In Roamnia exista o cutuma ca minorii sa nu fie despartiti.
Ma indoiesc ca vreun judecator din Romania va accepta ca unui copil de 3 ani sa i se stabileasca domiciliul la tata.
Nu va mai faceti probleme si daca nu merge .... asta este!
Daca este cazul formulati si o actiune pentru obtinerea unui ordin de protectie.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Ba da Gabriel Klein sunt sanse foarte mari ca sa castige tatal fiindca mama nu are locuinta. Judecatorul ia in considerare starea materiala pentru binele copilului . Aici este copilul in rolul principal nu mama. Stiu foarte multe cazuri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde rezulta @Evelyn ca mama nu are locuinta ? Nu e proprietar si nu plateste chirie, dara asta nu inseamna ca nu are unde sta. Faca cu sora un contract de comodat. Munca are, va avea indemnizatie cat va sta cu al doilea copil acasa, asa ca nu sunt motive pt care sa lase copilul la tata.
Daca are tata locuinta proprie are si salar si demonstreaza asta la tribunal o sa castige custodia copilului. Mama daca sta la sora ei aia nu inseamna ca are locuinta. Tribunalul judeca in favoarea copilului nu in favoarea mamei. eu vorbesc din propria experienta. Sora ei poate sa vanda locuinta sau nu se stie ce se intampla. Din pacate asta e adevarul.gi-jane2....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua amne amne Eu nu inteleg un lucru. Se presupune ca toti avocatii si judecatorii au la baza niste legi pe care trebuie sa le respecte. Atunci de ce atatea controverse in ... (vezi toată discuția)
Informatie in legatura cu procedura bita_me bita_me Am o intrebare referitoare la un caz de incredintare a doi minori. Nu sunt implicata direct, ci doar prietena cu mama lor, care lucreaza in Spania si doreste ... (vezi toată discuția)
Nu ma lasa sa-mi vad fetita ContSters294305 ContSters294305 Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. ... (vezi toată discuția)