avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate ionelzanf

Activitate ionelzanf

Răspuns la discuția succesiune
casa era a tatalui de la parinti fiind singurul fiu,cand s-a casatorit cu mama mea are un act de mostenire 1/2 mamei si 1/2 fratelui,cand a decedat tatal mama are si ea partea ei 1/2 tot un act de mostenire fratelui cu cealalta parte 1/2/.Nu s-a facut nimic dupa decesulparintilor.Fratele nu a fost casatorit deci nu a avut pe nimeni.
Dupa moartea celorlalti frati nu s-a facut succesiune.Decedand fratele cu act de mostenire in casa a ramas alt frate surdo/mut care a decedat si el.Casa acum este inchisa eu avad casa cu sotia mea ,celalat frate este casatorit in alta comuna unde si locuieste,Eu m-am ocupat cu totate cheltuielile de inmormantare.Fratele decedat a avut 82 ani eu am 74 pot sa mor si eu,nu am nici eu copii,vreau sa rezolv situatia ca am niste nepoti din partea sotiei care ma ingrijesc am 520 ron pensie doar,
Discuție succesiune
am fost 5 frati,3au decedat si am ramas 2,fiecare la casele noastre ,casa batraneasca a tatalui meu i-a facut act de mostenire 1/2 sotiei adica mamei si 1/2 fratelui,dupa decesul tatalui mama a facut si ea act de mostenire tot fratelui.Acum a decedat si fratele ce se intampla cu casa si terenul din curte cine il mosteneste?Ce pot face eu unul din cei 2 frati care mai traim, eu l-am inmormantat m-am ocupat cu totul de l-am ridicat de la spital,am facut tot ce se putea face.Cui ramane casa,ce pot face eu cat mai am si eu zile?
Am deschis un pfa /sistem real,ce trec in registru de incasari si plati la rubrica cheltuieli,ex.daca am receptionat marfa de 300 ron dar nu am achitat furnizorului decat 150 ron dif.am achita-o peste o luna?tre toata s uma de 300 ron sau decat 150?
Discuție infiere copil
fiica mea are 3 copiii,locuieste in Timisoara,casatorita legitim,eu mama in jud.Olt doresc sa-i infiiez un copil,de acord si parintii copilului(COPII MEI)ce demersuri sa facem,unde sa ne adresam intrucat distanta e cam mare,copilul are 1 an ,eu l-am crescut de la 1 luna.
lucrez in invatamat cadru didactic,ma aflu in concediu crestere copil,,au loc restrangeri de activitate(,se unesc doua scoli),am primit telefoane de la colegi sa semnez si eu o motiune prin care sa nu fim de acord cu unificarea celor doua unitati scolare,le-am explicat ca eu nu pot sant in concediu pana in nov.2018,se intampla ceva daca eu nu semnez sau cumsa procedez?