avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

lucrez in invatamat cadru didactic,ma aflu in concediu crestere copil,,au loc restrangeri de activitate(,se unesc doua scoli),am primit telefoane de la colegi sa semnez si eu o motiune prin care sa nu fim de acord cu unificarea celor doua unitati scolare,le-am explicat ca eu nu pot sant in concediu pana in nov.2018,se intampla ceva daca eu nu semnez sau cumsa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 26 Ianuarie 2017
Puteti semna acea motiune, intrucat nu va afecteaza perioada de CCC sau plata indemnizatiei aferente..
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la 3 ani! IuliaOprean IuliaOprean Buna ziua. Sunt cadru didactic - CIM principal. Pe langa mai am un CIM cu perioada partiala - 2h. Momentan ma aflu in CIC. In luna octombrie bb implineste ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul de ingrijire copil pana la 2 ani LUMI1971 LUMI1971 Sunt contabila intr-o unitate de invatamant si va cer ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii.In luna aprilie a acestui an,un cadru didactic va reveni la ... (vezi toată discuția)
Co cadre didactice selena08 selena08 Buna ziua!As dori sa stiu si eu in cate zile se plateste concediul de odihna?Se plateste integral sau partial?Va multumesc!O zi placuta sa aveti! (vezi toată discuția)