Din 1 februarie sunt angajata a unei companii care nu mi-a acordat deducerea pentru minorul aflat in intretinere cu toate ca am prezentat acte justificative la semnarea contractului de munca. Chiar daca este greseala dumnealor, acum mi se spune ca nu pot primi deducerea retroactiv. Este corect?
Am nevoie de procura pentru incredintarea minorului unui profesor care il insoteste in Spania. Eu sunt romanca iar tatal italian si vorbeste perfect romaneste, traieste din 1992 in Romania. Este obligatoriu prezenta unui traducator daca tatal este cetatean strain?
Mi-am depus demisia si a fost acceptata de angajator cu preaviz , ultima zi lucratoare fiind 31 ianuarie 2017. Lucrand in farmacie, cu gestiune comuna asteptam si intrebam mereu cand va fi fixata data inventarului. Abia ieri in jurul orei 15.00 am aflat ca inventarul poate va avea loc pe 1 sau 2 februarie. Este legal, avand in vedere ca eu am semnat deja un alt contract de munca unde trebuie sa ma prezint pe 1 februarie? Sincer, mi se pare in neregula. Cum trebuie sa procedez? Multumesc.