Mi-am depus demisia si a fost acceptata de angajator cu preaviz , ultima zi lucratoare fiind 31 ianuarie 2017. Lucrand in farmacie, cu gestiune comuna asteptam si intrebam mereu cand va fi fixata data inventarului. Abia ieri in jurul orei 15.00 am aflat ca inventarul poate va avea loc pe 1 sau 2 februarie. Este legal, avand in vedere ca eu am semnat deja un alt contract de munca unde trebuie sa ma prezint pe 1 februarie? Sincer, mi se pare in neregula. Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Demisie fara preaviz
Medu
Buna seara!
Intentionez sa-mi dau demisia cu art. 81 alin.8 din Codul muncii(demisie fara respectarea termenului de preaviz ca urmare a faptului ca ... (vezi toată discuția)
Plecare cu preaviz
Dice
Doresc sa plec de la o firme si sunt sef de tura cu gestiune.Am inregistrat cererea de preaviz in data de 7.10.2013 si de atunci sunt in preaviz pana pe data ... (vezi toată discuția)
Demisie
maria axinte
Buna ziua, sunt angajat la o societate in insolventa si vreau sa demisionez, deoarece imi da cate 100 ron la 2 saptamani, din 1200 cat ar trebuii sa iau, pot ... (vezi toată discuția)