avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua, sunt angajat la o societate in insolventa si vreau sa demisionez, deoarece imi da cate 100 ron la 2 saptamani, din 1200 cat ar trebuii sa iau, pot pleca fara inventar , am semnat pentru gestiune, si daca imi dau demisia ma mai tine inca 20 de zile pana o sa.mi faca inventarul, binenteles daca vor dori sa mi.l faca. Si nu vreau sa mai stau deoarece deja am de luat 2000 ron, daca mai stau inca aproape o luna o sa ajung la 3000 ron. Pot pleca cu demisia la zi???
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 13 Martie 2015
Incercati de comun acord. Veti fii inscris cu suma de recuperat de catre lichidator.
@ maria axinte

Demisie la zi nu exista . Fie solicitati incetarea c.i.m. prin demisie, fie solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor.

Demisia poate fi cu sau fara preaviz.

In cazul incetarii c.i.m. cu acordul partilor nu se acorda preaviz.

Cu toate acestea, va trebui sa predati gestiunea inainte de incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara respectarea preavizului ioana5050 ioana5050 Buna seara! Sunt angajata la un magazin de haine. Lucrez acolo de o luna un pic, am contract pe 3 luni si totodata am stipulat ca trebuie sa respect termenul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Demisie fara sa raspund de gestiune.... Dessire Dessire Buna ziua.Sunt angajata la o firma de aprox. 2 luni jumate si de cand am venit mi s-a zis ca intr-o zi vom face inventar sa preiau si eu gestiunea.Pana acum nu ... (vezi toată discuția)