Buna ziua.Sunt angajata la o firma de aprox. 2 luni jumate si de cand am venit mi s-a zis ca intr-o zi vom face inventar sa preiau si eu gestiunea.Pana acum nu s-a facut nici un inventar de preluare a gestiunei si vreau sa plec.Am fost penalizata cu 50 lei pentru un test de-al lorla care nu am stiut sa raspund corect.Nu mi-a facut nici o instiintare scrisa cu privire la acea penalizare si nici pe fluturas nu apare ca penalizare.
As dori sa stiu daca pot pleca fara sa raspund de inventar atat timp cat eu nu am semnat nici un inventar de preluare a gestiunei.Au dreptul sa ma oblige sa platesc pentru eventualele lipsuri,sau am tot dreptul sa plec daca ei pana acum nu au facut nimic,si nici nu si-au respectat contractul.
daca nu s-a efectuat inventarul, daca nu exista o decizie de numire a dv. ca gestionar si nu ati semnat nici un fel de documente in acest sens puteti sa va dati demisia fara nici un fel de probleme.
Multumesc pentru raspunsuri.Cu ce articol pot demisiona fara preaviz si acordul angajatorului? Consider ca nu ar mai avea rost sa stau daca nici pana in ziua de azi nu am preluat gestiunea si sunt de "umputura" aici.As dori sa plec la zi fara sa am probleme de genu...nu imi poate aproba cererea de demisie pentru ca vor sa stau sa platesc cea nu am preluat.Cum as putea formula demisia(cu ce articol din codul muncii)avand in vedere ca nici einu si-au respectat contractul de munca.
Multumesc
Dosar penal
Antonia29
Buna, am o problema si nu stiu cum sa ies din ea. Am lucrat la un magazin de incaltaminte dar ulterior mi-am dat demisia.Ideea este ca s-a gasit o lipsa in ... (vezi toată discuția)