avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Aaaabb

Activitate Aaaabb

Exista vreun termen legal de depunere al cererii de ajutor public judiciar daca nu am primit nimic acasa legat de respingerea cererii de reexaminare? In mod normal nu ar trebui sa primesc decizia legata de crerea de reexaminare si apoi sa depun pt ajutor public judiciar?
Multumesc
Buna ziua, sunt intr-un partaj si am depus cerere de reexaminare taxa de timbru care mi-a fost respinsa ca neintemeiata. Momentan nu am primit nici o instiintare acasa asupra acestui aspect, am vazut pe portal ca mi-a fost respinsa cererea.Ca sa depun cerere de ajutor public judiciar cum trebuie sa procedez? Trebuie sa primesc acasa instiintare privind respingerea cererii de reexaminare si apoi sa depun cererea de ajutor public? Pe portal in data de 11.12.2017 a fost sedinta publica si incheiata privind reexaminarea taxei.Va rog un raspuns.Multumesc!
Mulțumesc frumos de raspunsuri!
Buna seara, avansul a fost dintr-un credit de nevoi personale facut pe numele meu in timpul casatoriei.Ratele au fost platite de mine exclusiv,iar in 2014 am inchis acest credit cu ajutorul actualei sotii.Pe langa creditul de nevoi personale si creditul ipotecar am mai facut un overdraft tot pe numele meu pt achizitoonarea de bunuri in casa. Acesta fiind platit la fel tot de mine.Va rog sa imi spuneti daca are dreptul sa ceara jumatate din acest apartament luat prin credit ipotecar sau doar pt partea de rate care au fost achitate de mine pana cand s-a pronuntat divortul?vor intra si celelalte credite ? Mulțumesc
Buna seara, casatorit in 2007 si divorțat in 2011, cu copii minori, fata la mine baiatul la ea.Dupa divort ea a plecat in strainatate.Dupa casatorie tot in 2007 am facut un avans pt a cumpara un apartament prin credit ipotecar pe 25 de ani. Avansul este facut de mine iar la creditul pt casa sunt titular,iar fosta sotie fiind codebitoare.Din ziua de cand am contractat creditele toate platile ratelor au fost efectuate de catre mine doveditoare prin chitante.Fosta sotie a intentat anul acesta partaj pt acest imobil.Intre timp eu m am recasatorit in 2014, avand si un copil cu noua sotie cu care locuiesc in acest apartament.Cum va fii partajul in aceasta situatie? Multumesc!