avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare taxa de timbru respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare taxa de timbru respinsa

Buna ziua, sunt intr-un partaj si am depus cerere de reexaminare taxa de timbru care mi-a fost respinsa ca neintemeiata. Momentan nu am primit nici o instiintare acasa asupra acestui aspect, am vazut pe portal ca mi-a fost respinsa cererea.Ca sa depun cerere de ajutor public judiciar cum trebuie sa procedez? Trebuie sa primesc acasa instiintare privind respingerea cererii de reexaminare si apoi sa depun cererea de ajutor public? Pe portal in data de 11.12.2017 a fost sedinta publica si incheiata privind reexaminarea taxei.Va rog un raspuns.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 09:43, 14 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Exista vreun termen legal de depunere al cererii de ajutor public judiciar daca nu am primit nimic acasa legat de respingerea cererii de reexaminare? In mod normal nu ar trebui sa primesc decizia legata de crerea de reexaminare si apoi sa depun pt ajutor public judiciar?
Multumesc
Nu cred ca mai sunteti in termen pt a cere ajutor public judiciar.Trebuia depusa in 5 zile de cand vi s-a comunicat cuantumul taxei de timbru.In adresa de comunicare probabil exista aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar neacordat GhePopescu GhePopescu Buna seara, Am depus o cerere de chemare in judecata pentru succesiune. Am solicitat ajutor public judiciar, instanta mi-a cerut diverse dovezi ca nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar respins mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca intr-o contestatie la executare, am solicitat scutire de la plata taxei de timbru si s-a respins aceasta solicitare, ce pot sa mai fac? Si in ... (vezi toată discuția)