avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate Gubriel

Activitate Gubriel

Buna ziua ,
Sunt în următoarea situație juridică :
Judecătoria Slatina a dat o hotărâre în anul 2019 rămasă definitivă tot în 2019 cu plata unei sume de 500 lei (am incercat sa plătesc reclamanta nu mi-a pus la dispoziție nici un mijloc de plată )
Anul acesta mă trezesc cu o noua hotărâre de la zero la judecătoria sector 4 unde sunt obligat sa plătesc 2000 lei .
Menționez că a doua instanță cea din București nu a luat în considerare hotărârea din 2019 pentru că nu ia fost adusă la cunoștința (eu aflând de proces săptămână trecută când am primi hotărârea acasă ).
Mai am câteva zile sa pot face apel mă puteți ajuta cu info cum as putea ataca ceea de 2 hotărâre și anula deoarece exista una in acest sens , Mai ales ce articol pot folosi pentru apel în cazul de față
Eu am nevoie doar de o modalitate prin care sa pot cumpara si in acte de la mostenitori autoturismul pentru a-l putea inmatricula fara a fi nevoie sa deschid toata succesiunea pentru toate bunurile
Buna ziua, se poate deschide succesiunea doar pentru un autovehicul avand in vedere ca decedatul a avut mai multe bunuri imobile si mobile .
Deci se poate deschide doar pentru o masina ?
Bună ziua ,

Am o problema legata cu un proces , decât o contestație la executare, aflata pe rolul judecătoriei Oltenița . Domiciliul este în sectorul 4 .( am fost executata la ultima adresa de domiciliu ) Îmi poate spune cineva cum se procedează cu plata taxei de timbru având în vedere faptul ca procesul este în județul Călărași iar eu locuiesc în București sector 4? Dacă trebui3 sa plătesc în sectorul 4 unde ar fi locația , cea de pe pieptanari la trezonerie?

Mulțumesc anticipat