avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 2 hotărâri definitive cum pot face apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

2 hotărâri definitive cum pot face apel

Buna ziua ,
Sunt în următoarea situație juridică :
Judecătoria Slatina a dat o hotărâre în anul 2019 rămasă definitivă tot în 2019 cu plata unei sume de 500 lei (am incercat sa plătesc reclamanta nu mi-a pus la dispoziție nici un mijloc de plată )
Anul acesta mă trezesc cu o noua hotărâre de la zero la judecătoria sector 4 unde sunt obligat sa plătesc 2000 lei .
Menționez că a doua instanță cea din București nu a luat în considerare hotărârea din 2019 pentru că nu ia fost adusă la cunoștința (eu aflând de proces săptămână trecută când am primi hotărârea acasă ).
Mai am câteva zile sa pot face apel mă puteți ajuta cu info cum as putea ataca ceea de 2 hotărâre și anula deoarece exista una in acest sens , Mai ales ce articol pot folosi pentru apel în cazul de față
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:46, 9 Decembrie 2022
Mergeti cu actele la avocat.
Ar fi bine dacă v-ati permite avocat bun pentru ca pare un caz destul de încurcat.
Degeaba se da cu părerea aici fără a se studia actele de avocat.
Primul pas este un studiu de caz și nu deschiderea aiurea a unui apel sau vreo alta cale de atac.

Daca nu se poate nimic, un avocat bun își poate da seama repede, asa cum vede și judecatorul din prima.

Pare sa aveți șanse dar trebuie verificat.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! avem nevoie de o îndrumare juridică in privința ... NDenisa NDenisa Buna seara! Avem nevoie de o îndrumare juridică in privința unui răspuns dat asta zi de Curtea de Apel Craiova( atașez răspunsul) in prealabil ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna?si cum se materializează comunicarea (email scrisoare ... PAULBUZ PAULBUZ Ce inseamna?si cum se materialiozeaza comunicarea (email scrisoare etc...) Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se ... (vezi toată discuția)
Bună. am plătit o amenda de 250 lei la primărie,ptr ca dacă ... Andreix99 Andreix99 Bună. Am plătit o amenda de 250 lei la primărie,ptr ca dacă plăteai în termen de 15 zile era pe jumătate. Adică din 500 lei am plătit 250 lei. După ... (vezi toată discuția)