avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună. Am plătit o amenda de 250 lei la primărie,ptr ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună. Am plătit o amenda de 250 lei la primărie,ptr ca dacă ...

Bună. Am plătit o amenda de 250 lei la primărie,ptr ca dacă plăteai în termen de 15 zile era pe jumătate. Adică din 500 lei am plătit 250 lei. După un an de zile ma pomenesc ca am Poprire de la Anaf de încă 500 lei. Am sunat la București și mi.a spus ca amenda trebuia plătita la Anaf ci nu la primărie. Ori când am plătit amenda cei de la Anaf Slatina m.au îndrumat către primărie. As dori un sfat ce as mai putea sa fac în acest caz. Se mai pot recupera banii și cum? Mulțumesc frumos! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:31, 23 Septembrie 2021
Desigur Mergi la PRIMARIE sa transfere bani catre contul ANAF.Cu siguranta au incurcat conturile
Amenda pentru ce?
Aveti 15 zile de la data la care ati aflat despre poprire sa faceti contestatie la executare.
Faceti contestatia ca sa nu pierdeti termenul, apoi, mai vedeti daca o sustineti.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriere cont in mod gresit georgiana.td georgiana.td In anul 2011 sotul meu a primit o amenda penala, de 3000 de lei. Dupa contestatii , a achitat-o la ANAF, in 2013. Azi a fost sunat de la banca ca i-a fost pusa ... (vezi toată discuția)
Amendă din pandemie plătită la primărie apare neplătită la anaf. Dragos1900 Dragos1900 Bună seara, În data de 27.03.2020 am fost oprit de un echipaj al poliției și amendat cu 5.000 de lei pentru că nu aveam declarație, am zis ok am ... (vezi toată discuția)
Amenda platita si poprire pe conturi SilviuSch SilviuSch In data de 20 februarie 2019 am luat amenda pentru deranjarea linistii publice(500 de lei,250 de lei in 48h)in Chiajna,jud. Ilfov.Aceasta a fost platita a doua ... (vezi toată discuția)