avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda platita si poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda platita si poprire pe conturi

In data de 20 februarie 2019 am luat amenda pentru deranjarea linistii publice(500 de lei,250 de lei in 48h)in Chiajna,jud. Ilfov.Aceasta a fost platita a doua zi(la nici 12 ore) la primaria municipiupui Chiajna,iar dupa 7 luni de la aceasta data am primit la adresa de domiciliu(aceasta fiind in Pitesti) instiintare de plata si poprire pe conturile bancare.Suma de 500 de lei mi-a fost oprita din cont plus o suma de 15 lei care semnifica cheluielile legate de poșta.Cum se procedeaza in aceasta situatie?(mentionez ca detin chitanta pe care am primit-o in momentul platii).Acea suma de 15 de lei de cine va fi suportata?

Alte discuții în legătură

Poprire salar iduamonk iduamonk Buna ziua va deranjez cu o intrebare.Cei de la ANAF au voie sa faca proprire pe tot salariul?O zi frumoasa (vezi toată discuția)
Amendă administrativă Luc7 Luc7 Bună ziua, am primit o amendă de 500 lei în august 2019 pentru care am făcut contestație și am cerut anularea sau diminuarea ei. Instanța de apel a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, an primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul ... DanMog DanMog Buna ziua, An primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul Ing unde mi se vireaza salariu (asa am aflat, nu am avut idee de instintarile din ... (vezi toată discuția)