avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amendă administrativă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amendă administrativă

Bună ziua, am primit o amendă de 500 lei în august 2019 pentru care am făcut contestație și am cerut anularea sau diminuarea ei. Instanța de apel a respins cererea în februarie 2021. Mai există o cale de a mă apără? Dat fiind faptul că termenul legal de plată a amenzii s-a oprit la data când am făcut contestație, pot să plătesc jumătate din amendă în 15 zile de la primirea deciziei la domiciliu? Mulțumesc anticipat celor care vor să mă ajute!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
Luc7, utilizator

Alte discuții în legătură

Modalitate plată amendă administrativă Luc7 Luc7 Bună ziua, am primit o amendă administrativă de 500 lei pentru care am făcut contestație și la apel mi s-a respins. Pot să achit jumătate din cuantum ... (vezi toată discuția)
Comunicarea procesului verbal de contravenþie dupã o lunã de la întocmire are drept consecinþã anularea lui? leorot leorot Buna seara, Am primit o amenda pentru rovinieta, pe firma. Am demonstrat la judecatorie ca amenda mi s-a comunicat la peste o luna de la intocmirea ei si am ... (vezi toată discuția)
Despăgubire anulare act administrativ buna ziua, referitor la ... scg scg Despăgubire anulare act administrativ BUNA ZIUA, referitor la legea 554 pot sa cer intantei sa ma despăgubească dacă am câștigat anularea actului ... (vezi toată discuția)