avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Modalitate plată amendă administrativă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Modalitate plată amendă administrativă

Bună ziua, am primit o amendă administrativă de 500 lei pentru care am făcut contestație și la apel mi s-a respins. Pot să achit jumătate din cuantum în 15 zile de la data primirii deciziei la domiciliu, având în vedere că sunt plecat de acasă? Sau pot să plătesc amenda în rate, dat fiind faptul că am un venit mic, de supraviețuire? Cu mulțumiri anticipate celor care vor cu adevărat să mă ajute!!
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
Luc7, utilizator

Alte discuții în legătură

Amendă administrativă Luc7 Luc7 Bună ziua, am primit o amendă de 500 lei în august 2019 pentru care am făcut contestație și am cerut anularea sau diminuarea ei. Instanța de apel a ... (vezi toată discuția)
Amendă Supergud Supergud Bună ziua, in data de 16.10.2018 am primit o sactiune pe lg. 12.de 500 lei. Ag.constatator a specificat la rubrica posibilității achitării amenzii a ... (vezi toată discuția)
Politistul a trecut eronat faptele in procesul verbal, ce pot sa fac? aez aez In urma cu 1 an,am fost oprita in trafic,in timp ce ma inscriam la culoarea verde a semaforului catre Bucuresti -Ploiesti dinspre Aerogarii,fara motiv ... (vezi toată discuția)