avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda lipsa rovinieta

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie.
Am avut venite 2 amenzi pentru lipsa rovinieta. Am platit in 48 de ore de la data la care mi-au venit plicurile, jumatate din sume. Acum mi-a venit poprire pe cont de la ANAF, motivand CNADNR-ul ca ei au afisat la domiciliu prima data procesele verbale (ceea ce nu e adevarat) si dupa le-au trimis si prin posta deci as fi depasit cele 24 de ore.. si in plus nu am platit suma rotunjita ,adica am platit 12,5 lei (cat era jumatatea dintr-o suma ) si nu am platit 13 lei (ca ANAF-ul nu accepta cu virgule....)X-(
Rezolv ceva dandu-i in judecata?
Avand in vedere ca ati achitat 12,50 pentru o amenda, probabil ca nu se justifica plata taxei de timbru in contestatia la executare pe care o puteti formula in termen de 15 zile de la notificarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cnadnr razvi_boss razvi_boss Buna ziua. in urma verificarii unui cont bancar, am constatat ca s-a dispus de catre un BEJ infiintarea popririi pt. suma de 535 lei, reprez. amenda 28 euro + ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta ecran315 ecran315 Buna ziua, Sunt abonat al acestui site si vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarea speta, in idea ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi utile: Azi am primit ... (vezi toată discuția)