Buna ziua,
Sunt abonat al acestui site si vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarea speta, in idea ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi utile:
Azi am primit prin posta un plic de la un executor judecatoresc, care continea urmatoarele:
Somatie, instiintare poprire conturi, incheiere, copie process verbal lipsa rovinieta, copie process verbal de comunicare, copii instiintari popriri trimise la vreo 10 banci la care se presupune ca am conturi deschise.
Problema este ca nu am stiut de existenta acestei amenzi, am aflat azi.
Procesul verbal este emis in data de 11.06.2011, pentu fapta de a fi surprins in data de 08.12.2010, fara rovinieta valabila, undeva in zona Calugareni, jud. Giurgiu, la orele 05.14, dimineata.
Sunt convins ca am avut rovinieta valabila in acea zi, dar discutam despre o fapta petrecuta acum 4 ani si jumatate, deci nu mai am nici o copie pastrata.
Exista un proces verbal de comunicare la adresa, dar problema, nu am primit nimic, unde se afiseaza aceste procese verbale? Pe usa de la apartament?
Mai este semnat si de un martor, de unde a fost luat acel martor? Nu este vecin, de etaj, scara, bloc, nici macar strada?
Ce face CNADNR-UL cu noi?
Isi bat joc de oamenii acestei tari?
Mentionez ca nu practic acest “sport”, de a merge fara rovinieta valabila, imi amintesc perfect ca in acel an de gratie 2010, am plecat in data de 28.12.2010 in Turcia, si imi cumparasem rovinieta pe un an ca de fiecare data, in acea zi, stiind ca imi expirase de doar cateva zile.
Deci fara sa am la cunostinta de aceste fapte intamplate, in data de 11.12.2013, se da sentinta de trecere la executare silita!!!!
Oameni buni, nu era normal sa fiu si eu citat ca parat in aceasta situatie?
Dupa un an si jumatate de la data sentintei, deci azi primesc aceste somatii, incheieri, instiintari,etc.
Amenzile nu se prescriu?
Procesul verbal emis in data de 07.06.2011, nu are semnatura olografa a agentului constatator.
Mai am o curiozitate referitoare la ora la care a fost facuta poza, care este mentionata in procesul verbal, iarna la ora 05,14 dimineata este noapte in toata regula, au camera cu infrarosu? Se poate vedea cine a fost la volan?
Ce pot face in aceasta situatie, care mi se pare ridicola, dar cu totul normal in aceasta tara?
Va rog sa ma ajutati cu orice sfat util,
Va multumesc,
Incercati cu o conetsatie la executare si la titlu.Comunicarea prin afisare este ilegala, daca nu s-a incercat in prealabil comunicarea cu recomandata de primire.
Am uitat sa mentionez ca pe sentinta scrie:
Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica 11.12.2013.
Asta nu inseamna ca am primit aceasta pedeapsa fara sa mai am posibilitatea sa atac in vreun fel sentinta?
Multumesc pentru raspuns.