avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despăgubire anulare act administrativ BUNA ZIUA, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despăgubire anulare act administrativ BUNA ZIUA, referitor la ...

Despăgubire anulare act administrativ
BUNA ZIUA, referitor la legea 554 pot sa cer intantei sa ma despăgubească dacă am câștigat anularea actului administrativ - anularea calificativelor anuale pe 2 ani școlari 2017-2018 și 2018-2019? Pana la 1 an de zile de la data sentinței judecătorești pot sa cer despăgubiri, pe mine m-a împiedicat sa continui finalizarea obținerii gradul didactic I. Se considera hotărâre definitiva sentinta Tribunalului sau a Curții de Apel ? Sentința Curții de Apel a fost în oct 2020 si febr 2021. Școala a trimis o procedura de reevaluare - de fapt de evaluare dela zero în baza OM 6143/2011 în martie 2021 pentru ambii ani școlari într-o singura ședința de evaluare respectând procedura de evaluare de la zero dar netinand cont de faptul ca am predat în mai multe scoli. Pentru 2018-2019 au făcut și Contestatie în anulare dar li s-a respins în mai 2021. Ca urmare pot cere despăgubiri? De asemenea instanta le-a cerut sa ma despăgubească cu 100 Lei chel de judecata dar abia azi mi-au spus sa depun cerere pe emailul scolii sa solicit suma de bani și sa spun în ce cont sa livreze. Dacă instanta le-a cerut în oct 2020 sa imi plătească banii și abia azi m - a sunat secretara pentru a-mi cere sa depun cerere, de ce sa depun cerere? Asa se procedează, nu trebuia sa primesc de la ei solicitare scrisa sa indic contul și atat? Cred ca trebuie sa comunic doar contul unde sa vireze banii. A spus ca dacă nu depun cerere nu o sa vad banii. E corect? Mulțumesc și Doamne ajuta cine ma ajuta cu un răspuns competent. O alta întrebare ar fi : eu cerut instantei sa ii amendeze pentru ca trebuia sa ma evalueze în 30 de zile de la sentința definitiva, am procedat bine, care sentința definitiva cea prin care am câștigat recursul sau cea prin care am câștigat contestatia în anulare?
Pot sa solicit prin acțiunea aceasta în care-am solicitat sa ii amendeze sa ma și despăgubească și sa ma și evalueze competent școală respectiva?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
scg, utilizator

Alte discuții în legătură

Referitor la art 24 din legea contenciosului administrativ, daca ... scg scg Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)
Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de ... scg scg Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de zile 2017-2018 și 2018-2019 în calitate de cadru didactic, știe cineva care articol de lege sau ... (vezi toată discuția)
Aplicare legislatie invatamant marita@irina marita@irina Sunt cadru didactic care la 31 august 2018 indeplinesc conditiile de pensionare la limita de varsta. Conform OMEN 5485/2017 art 28 am solicitat prelungirea ... (vezi toată discuția)