avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de ...

Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de zile 2017-2018 și 2018-2019 în calitate de cadru didactic, știe cineva care articol de lege sau ce procedura trebuie sa urmez? Reevaluarea anuala se va realiza de aceeași comisie de evaluare care m-a evaluat și în acei ani școlari?
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 21:47, 7 Iunie 2021
Reevaluarea a fost obținută în urma unei acțiuni în instanță ?

La nivelul unitatii de invatamant nu exista aprobata o Procedură operațională privind evaluarea personalului didactic ?
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, în urma hotărârii instantei dar director a spus ca vrea sa reia evaluarea de la zero căci nu exista niciunde procedura de reevaluare.
Eu as dori o reevaluare competenta iar școală a încercat sa ma reevalueze acum 1 luna realizând o procedura personala și nu am fost de acord cu acei membrii căci au intenții proaste. Aceiași membrii care ma evaluează ma și reevaluează și trebuie sa depun toate actele de la zero, ar trebui sa aibă toate actele justificative.
In acest caz, nici legislatia nu va ajuta. Luati legatura cu sindicatul, poate va indruma ei.
Pot sa cer instantei sa clarifice procedura de reevaluare dacă am obținut câștig de cauza și scoala nu a respectat cerință instantei, propunând din propria inițiativa o reevaluare cu vicii de procedura? Unde sau cine ma poate clarifica?

Alte discuții în legătură

Despăgubire anulare act administrativ buna ziua, referitor la ... scg scg Despăgubire anulare act administrativ BUNA ZIUA, referitor la legea 554 pot sa cer intantei sa ma despăgubească dacă am câștigat anularea actului ... (vezi toată discuția)
Referitor la art 24 din legea contenciosului administrativ, daca ... scg scg Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)