Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de zile 2017-2018 și 2018-2019 în calitate de cadru didactic, știe cineva care articol de lege sau ce procedura trebuie sa urmez? Reevaluarea anuala se va realiza de aceeași comisie de evaluare care m-a evaluat și în acei ani școlari?
daca instanta nu a stabilit un termen si nu a indicat procedura sau articolul de lege pentru reevaluarea anuala si dl director imi tot trimite grafice de evaluare si proceduri cu care nu sunt de acord deoarece parerea mea este ca daca instanta a constatat vicii de procedura nu este cazul sa vina scoala cu propunerea de reevaluare ci eu, eu am nevoie de un termen mai lung sa ma interesez de aceasta procedura de reevaluare, poate exista solutii mai plauzibile, in comisii paritare sau prin sindicat. Aceeasi comisie care m-a evaluat atunci ma va evalua si acum chiar daca instanta a constatat ca s-au facut vicii de procedura?
Reevaluarea este pe 2 ani din care în al doilea an am predat în 4 scoli iar în prim an am predat doar într-o scoala. În acest caz, trebuie sa fiu reevaluata în cele 4 scoli? Dacă reevaluarea propusa de școală mi-a dat-o secretara în mana, fără sa o semnez și fără sa o trimită acasă saj pe email, e valabila, dacă nu sunt de acord cu membrii și cu procedura pot sa o contest în instanta?