avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la art 24 din Legea contenciosului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca ...

Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru anii 2017-2018 si 2018-2019 si instanta nu indicat termen si nici procedura de reevalaure anuala, in art 24 scrie ca scoala trebuie sa ma reevalueze in 30 de zile de la data ramanerii definitive a hotararii, hotararea definitiva a Curteii de Apel fiind in 12 oct 2020 si scoala care mi-a acordat calificativul final mi-a trimis o procedura de reevaluare abia in martie 2021 pentru a fi reevaluata intr-0 singura sedinta pentru ambii ani scolari si cu aceleasi persoane care m-au evaluat si atunci si care au produs vicii de procedura. In plus, in 2018-2019 am predat in 4 scoli si scoala care imi acorda calificativul final nu a mentionat in cuprinsul procedurii de reevaluare faptul ca trebuie sa ma reevalueze si si celelalte 3 scoli si nu cred ca este corect. Pentru ca in anul scolar 2017-2018 am predat la 2 catedre si la una am primit FB si la cealalta B iar in 2018-2019 am primit la 3 scoli FB si scoala care mi-a acordat calificativul final Bine si calificativul partial Satisfacator, am propus sa fiu reevaluata in comisia paritara a scolii dar nu mi-a raspuns. In plus art 6143/2011 spune ca nu trebuie sa depun decat documente justificative care nu se cunosc ca obligatie la portofoliul personal pe care l-am prezentat in acei ani scolari la comisiile metodice. Este corect sa ma evaluaze aceiasi care au produs vicii de procedura, procedura e corecta, termenul de reevaluare nu e cam tardiv, ce trebuie sa fac?Trebuie sa redepun toata documentatia sau doar ce indica legea?Mai trebuie sa ma reevaluaeze si comisiile metodice avand in vedere faptul ca pentru anul scolar 2017-2018 s-a anulat calificativul acordat de Consiliul de administratie si pentru anul scolar 2018-2019 s-au anulat calificativele acordate atat de CA cat si de Comisia de contestatii?
Pentru anul scolar 2018-2019 Hotararea Curtii de Apel a fost in 22 febr dar au facut Contestatie in anulare care le-a fost respinsa in 12 mai 2021, in acest caz termenul de reevaluare pentru acest dosar este in 13 iunie sau in 23 martie?
O alta intrebare, pot sa solicit despagubiri in baza art 19 din Legea contenciosului admnistrativ daca nu am solicitat de la inceputul procesului? Ce inseamna "termenul de prescriptie pentru cererea de despagubire decurge de la data la care acesta a cunoscut sau trebuia sa cunosca intinderea pagubei?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2021
scg, utilizator

Alte discuții în legătură

Despăgubire anulare act administrativ buna ziua, referitor la ... scg scg Despăgubire anulare act administrativ BUNA ZIUA, referitor la legea 554 pot sa cer intantei sa ma despăgubească dacă am câștigat anularea actului ... (vezi toată discuția)
Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de ... scg scg Dacă am câștigat dreptul de reevaluare anuala pe 2 ani de zile 2017-2018 și 2018-2019 în calitate de cadru didactic, știe cineva care articol de lege sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)