avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate costica1988

Activitate costica1988

Răspuns la discuția Concediu medical
Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns va rog frumos , sau macar o idee , eu am cautat pe tot internetul si nu vad nimic in codul munci sa spuna de lucrul pe care l-am descris eu mai sus.
Buna seara,

Am si eu o problema la locul de munca , mi-am luat concediu medical pentru ca mi-am rupt mana , am avut libere luni si marti iar marti seara mi-am rupt mana si miercuri m-am dus la spital si mi-au dat medical etc.
In ziua de miercuri m-am dus la munca ca sa duc medicalul , Doamna de la resurse umane mi-a zis ca zilele in care am fost eu liber o sa trebuiasca sa le recuperez venind la munca din libere , si eu am intrebat dc , Explicatie Doameni de la resruse umane:
Ai beneficiat de cele 2 libere insa nu o sa vii la munca ca sa poti sa-ti acoperi zilele libere , exista posibilitatea ca , firma s-a poata avea ceva intern ca sa le permita sa faca acest lucru , sa te puna sa recuperezi zilele libere pe care le-ai avut de drept?
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ceva daca se poate ca mie nu mi se pare corect.
Răspuns la discuția Furt Calificat
Va multumesc frumos , o sa ma duc sa-mi angajez un avocat cred ca asta o sa ma ajute cel mai mult , si imi cer scuze pentru deranj
pai acesta prostie pe care am facut-o eu sa intamplat seara pe la ora 6:50 si m-am gandit ca se incadreaza Art. 229(1) b , dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac ?
as vrea sa stiu va rog frumos , care este cel mai rau lucru care poate sa mi se intample ?? , sa fiu trimis in judecata si sa mi se de-a inchisoare cu executare ? , pentruca cum v-am zis mai sus eu am mai facut o prostie ceva de genul asta.
Buna ziua , pai si dupa parerea dvs ce credeti ca o sa se intample ? , ce ma sfatuiti sa fac ?
Va multumesc frumos ca ma ajutati.
Discuție Furt Calificat
Buna ziua , acuma 1.6 ani am platit o amenda administrativa pentru o prostie pe care am facut-o iar acuma am fost la un supermarket si ma pus dracu sa pun mana si am luat un produs in valoare de 24 de lei , in fine m-au oprit baieti de la paza mi-am recunoscut fapta iar ei au chemat politia , am fost comunicativ si cu domni politisti si acolo sa facut un proces verbal preadare primere la produsul respectiv si mentionez ca ce-i pagubiti nu au despus plangere impotriva mea.
Am fost la politie am dat declarati cu cele intamplate si nu mi sau luat amprente nu mi sau facut poze nu nimic.. intrebare mea este ce o sa se intample ? , mi sa facut dosar penal o sa fiu trimis in judecata ?
Va rog sa ma ajutati , sunt un dobitoc si imi recunosc fapta , imi este rusine de mine ...