avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna seara,

Am si eu o problema la locul de munca , mi-am luat concediu medical pentru ca mi-am rupt mana , am avut libere luni si marti iar marti seara mi-am rupt mana si miercuri m-am dus la spital si mi-au dat medical etc.
In ziua de miercuri m-am dus la munca ca sa duc medicalul , Doamna de la resurse umane mi-a zis ca zilele in care am fost eu liber o sa trebuiasca sa le recuperez venind la munca din libere , si eu am intrebat dc , Explicatie Doameni de la resruse umane:
Ai beneficiat de cele 2 libere insa nu o sa vii la munca ca sa poti sa-ti acoperi zilele libere , exista posibilitatea ca , firma s-a poata avea ceva intern ca sa le permita sa faca acest lucru , sa te puna sa recuperezi zilele libere pe care le-ai avut de drept?
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ceva daca se poate ca mie nu mi se pare corect.
Cel mai recent răspuns: costica1988 , utilizator 03:09, 10 Decembrie 2018
Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns va rog frumos , sau macar o idee , eu am cautat pe tot internetul si nu vad nimic in codul munci sa spuna de lucrul pe care l-am descris eu mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical constantin2020 constantin2020 Bună ziua, lucrez la privat si m-am lovit de o problemă bizară, am avut concediu medical un anumit nr de zile si cei de la resurse umane mi-au spus că am ... (vezi toată discuția)
Zilele libere saptamanale bozzont bozzont Buna ziua. Am si eu o mica nelamurire. Saptamana aceasta in zilele de luni si marti sotia mea a fost planificata liber urmand ca in perioada de ... (vezi toată discuția)