Am si eu o problema la locul de munca , mi-am luat concediu medical pentru ca mi-am rupt mana , am avut libere luni si marti iar marti seara mi-am rupt mana si miercuri m-am dus la spital si mi-au dat medical etc.
In ziua de miercuri m-am dus la munca ca sa duc medicalul , Doamna de la resurse umane mi-a zis ca zilele in care am fost eu liber o sa trebuiasca sa le recuperez venind la munca din libere , si eu am intrebat dc , Explicatie Doameni de la resruse umane:
Ai beneficiat de cele 2 libere insa nu o sa vii la munca ca sa poti sa-ti acoperi zilele libere , exista posibilitatea ca , firma s-a poata avea ceva intern ca sa le permita sa faca acest lucru , sa te puna sa recuperezi zilele libere pe care le-ai avut de drept?
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ceva daca se poate ca mie nu mi se pare corect.
Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns va rog frumos , sau macar o idee , eu am cautat pe tot internetul si nu vad nimic in codul munci sa spuna de lucrul pe care l-am descris eu mai sus.