Am indicat unde lucreaza tatal meu, la tribunal a fost ceruta si o adeverinta si acolo era scris salariul lui. Executorul m-a anuntat ca la judecatoria de unde e tatal meu cererea a fost aprobata de executare doar ca as vrea sa stiu cat ar mai dura ca sa imi intre pensia
Buna ziua , ajungand la majorat iar parintii mei fiind divortati tatal meu a trebuit sa imi plateasca pensia alimentara , iar eu fiindca imi continui studiile l-am dat in judecata pentru a imi putea plati pensia in continuare, s-a stabilit si primul termen , hotararea a fost executorie de drept insa tot am asteptat cele 30 de zile pentru a face apel, el nu a facut apel iar hotararea s-a definitivat iar de la locul de munca de la el mi s-a zis ca nu pot trimite eu hotararea ca nu se in considerare , sa apelez fie la executor fie sa fac o cerere catre judecatorie ca sa trimita dar la judecatorie mi s-a dat de inteles ca degeaba as face ca nu se ia in considerare iar la un executor nu pot apela fiindca nu imi permit. Ce as putea sa fac?
Buna ziua.Am si eu o nelamurire , zilele trecute mai exact acum o saptamana am avut proces cu tatal meu pentru a-mi majora pensia alimentara . El nu s-a prezentat la proces, s-a stabilit hotararea dar cica nu s-a redactat inca. In hotarare scrie ca e executorie de drept dar are si drept de recurs 30 de zile. Se mai ia in considerare termenul de 30 de zile daca e hotarare executorie de drept?