avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Cat ar trebui sa dureze executarea silita dupa ce a fost aprobata de judecatorie?
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 12:28, 14 Aprilie 2017
Depinde ce bunuri se executa, mobile sau imobile.
Este legat de pensia alimentara pe care trebuie tatal meu sa mi-o dea
Depinde de executorul judecătoresc, dar și el la rândul lui e condiționat de mulți factori.
De exemplu să aibă ce executa la tatăl dvs, dacă nu găsește nimic de executat, poate să dureze la nesfârșit.
În plus, executorul își oprește de la început propriul lui onorariu, și apoi va dă bani și dvs.
daca ati apelat la un executor judecatoresc aveti dreptul de a va studia dosarul. cum a zis si Dapix, executorul poate cere anumite lamuriri de la autoritatile competente, ale caror raspunsuri, dureaza. De ex daca dvoastar nu ati indicat angajatorul tatalui dvostra, acesta trebuie aflat de catre executor etc. e posibil, cgf Art 703 CPC, ca executorul sa inchida executarea din cauza insolventei debitorului, caz in care va veti pierde si avansul platit.
Am indicat unde lucreaza tatal meu, la tribunal a fost ceruta si o adeverinta si acolo era scris salariul lui. Executorul m-a anuntat ca la judecatoria de unde e tatal meu cererea a fost aprobata de executare doar ca as vrea sa stiu cat ar mai dura ca sa imi intre pensia

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)