avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate asaa

Activitate asaa

Răspuns la discuția calcule eronate liste de plata
A fost simplu sa calculez o lista de plata.
Din nefericire pana acum nu m-am gandit ca cineva nu poate sa adune 1+1 (ma refer la nr de persoane de pe lista si la citirea apometrelor), iar aceste sume ajuta la calcule.
Daca suma loreste mai mica decat normal atunci cand imparti o valoare la o valoare mai mica atunci rezultatul este mai mare.
Prima verificare la liste vedeti daca adunarea persoanelor este cel care este trecut in lista.
Daca au trecut cele 10 zile de la afisare nu mai pot face nimic?
Daca il instiintez acum pe presedinte el mai poate sa remedieze situatia, caci totusi este vorba de o suma considerabila pe intreaga lista de plata, poate sunt greseli si in lunile anterioare?
au trecut cele 10 zile
Buna ziua!
Am avut curiozitatea sa calculez lista de plata a asociatiei de proprietari si am constat ca calculele sunt unflate cu 3200 lei. Cum procedez?
Buna ziua!
Soacra mea in urma partajului a avut de plata o sulta pentru locuinta cumparata inpreuna cu socrul.
Socrul si-a tinut bunurile intr-o camera din locuinta, iar soacra dupa ce a achitat sulta a facat plangere la judecatorie pentru eliberarea spatiului.
In Sentinta Civila definitiva de eliberare a spatiului in preanbul se precizeaza ca a fost facuta plata sultei, insa noi nu avem chitanta.
Soacra este decedata si dorim sa facem succesiunea, acesta sentinta poate face dovada a platii sultei.
Daca nu ce putem sa facem deoarece partajul a fost facut in 1975?
Buna ziua!
Soacra mea in urma partajului a avut de plata o sulta pentru locuinta cumparata inpreuna cu socrul.
Socrul si-a tinut bunurile intr-o camera din locuinta, iar soacra dupa ce a achitat sulta a facat plangere la judecatorie pentru eliberarea spatiului.
In Sentinta Civila definitiva de eliberare a spatiului in preanbul se precizeaza ca a fost facuta plata sultei, insa noi nu avem chitanta.
Soacra este decedata si dorim sa facem succesiunea, acesta sentinta poate face dovada a platii sultei.
Daca nu ce putem sa facem deoarece partajul a fost facut in 1975?
Poate fi formulata de urmasii defunctei, cat costa si cat dureaza?
Buna ziua!
Vrem sa fcem succesiunea, dupa soacra care a decedat anul acesta, fiind divortatata in actele de partaj am constat ca sunt date eronate date privind domiciliul care a fost impartit si i-a revenit soacrei. Procesul de partaj a avut loc in anul 1975.
Puteti sa ma sfatuiti ce trebuie facut?
Unde se poate Unde se poate verifica registrul comandamentelor din sectorul 7 Bucuresti puse pe o proprietate privata din 1975. Cine poate sa faca aceste demersuri?(solutionarea lui) din sectorul 7 Bucuresti puse pe o proprietate privata din 1975. Cine poate sa faca aceste demersuri?
Unde se poate verifica registrul comandamentelor din sectorul 7 Bucuresti puse pe o proprietate privata din 1975. Cine poate sa faca aceste demersuri?