avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de indreptare materiala pentru o decizie civila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de indreptare materiala pentru o decizie civila din 1975

Buna ziua!
Vrem sa fcem succesiunea, dupa soacra care a decedat anul acesta, fiind divortatata in actele de partaj am constat ca sunt date eronate date privind domiciliul care a fost impartit si i-a revenit soacrei. Procesul de partaj a avut loc in anul 1975.
Puteti sa ma sfatuiti ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:47, 23 Mai 2017
Buna ziua,
Va trebui sa formulati o cerere de indreptare eroare materiala in acele sentinte, cerere adresata instantei care a emis-o.
Va fi de alergat!
Poate fi formulata de urmasii defunctei, cat costa si cat dureaza?
Da, poate fi formulata de urmașii defunctei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea succesiunii bogdanaaa bogdanaaa Într-un titlu de proprietate eliberat în 1991 exista trecute doua terenuri ,unul trecut corect și altul probabil dintr-o eroare sau graba . Acest teren ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune cristinicaz cristinicaz socrul meu a decedat recent.au rămas un apartament si o casa la tara.Exista o soție și doi copii.ce drepturi are fiecare la moștenire? Pot copiii sa ii ... (vezi toată discuția)