avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcule eronate liste de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcule eronate liste de plata

Buna ziua!
Am avut curiozitatea sa calculez lista de plata a asociatiei de proprietari si am constat ca calculele sunt unflate cu 3200 lei. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:37, 4 Septembrie 2017
Listele de cheltuieli pot fi contestate președintelui de bloc in termen de 10 zile de la afișare .
au trecut cele 10 zile
Ei, presedintele de bloc nu-i totusi presedintele tarii. Scrieti pe hartie ce ati constatat si cum ati calculat si dati-i acest document dupa ce il inregistrati.

Dar cum ati ajuns la aceasta concluzie?
Daca au trecut cele 10 zile de la afisare nu mai pot face nimic?
Daca il instiintez acum pe presedinte el mai poate sa remedieze situatia, caci totusi este vorba de o suma considerabila pe intreaga lista de plata, poate sunt greseli si in lunile anterioare?
A fost simplu sa calculez o lista de plata.
Din nefericire pana acum nu m-am gandit ca cineva nu poate sa adune 1+1 (ma refer la nr de persoane de pe lista si la citirea apometrelor), iar aceste sume ajuta la calcule.
Daca suma loreste mai mica decat normal atunci cand imparti o valoare la o valoare mai mica atunci rezultatul este mai mare.
Prima verificare la liste vedeti daca adunarea persoanelor este cel care este trecut in lista.

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator bloc pentru vanzare apartament Manuela7 Manuela7 Buna ziua, Vreau sa vand un imobil mostenit, in alta localitate, iar administratorul blocului sustine ca sunt datorii la intretinere, de acum cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Calcul consum bloc Vulturudac Vulturudac buna ziua,cine calculeaza cat am de plata consum apa,la bloc? daca mi au calculat de 2x mai mult decat am consumat,ce pot face ca sa indrept situatia?am ... (vezi toată discuția)
Unde pot sesiza o intretinere de 1660lei pentru 2 persoane? ikon2007 ikon2007 Va rog sa ma indrumati unde pot reclama calculul de intretinere pe luna aprilie pentru 2 pers. in valoare de 1660lei, este efectuat de firma SCOMET, care ... (vezi toată discuția)