avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta administrator bloc pentru vanzare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta administrator bloc pentru vanzare apartament

Buna ziua,
Vreau sa vand un imobil mostenit, in alta localitate, iar administratorul blocului sustine ca sunt datorii la intretinere, de acum cativa ani, dupa ce nu a mai locuit nimeni acolo, desi pe tabelele lunare actuale nu apar acele restante. Ce ar trebui sa ii cer ca sa fiu sigur ca este real ce spune ?
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Manuela7, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:02, 23 Mai 2018
Pai sa va demonstreze cu "acte" debitul despre care face vorbire.
Sa dovedeasca cu copii dupa listele de plata, copie dupa fisa individuala a proprietarului.

In alta ordine de idei, daca sunteti mostenitoarea acelei locuinte, chiar daca nu ati locuit acolo, nu ati avut pe nimeni sa aiba grija de casa, sa se mai uite pe listele de plata?
Daca pe listele de plata nu sunt debite, inseamna ca toate cheltuielile repartizate au fost achitate.
Discutati cu presedintele as. prop.
Mult succes!
Multumesc pentru raspuns.
Mi-a dat doar liste de plata facute pe calculator, la fel ca cele pe care le afiseaza lunar. O fisa individuala a proprietarului nu mi-a aratat. Este obligatorie existenta acestei fise la administrator ?
Intai si intai reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Discutati si clarificati situatia financiara cu presedintele de asciatie care in temeiul disp art 10 L nr 230/2007 are obligatia sa prezinte documente justificative pentru sumele pretinse
Cum sa va spuna ca aveti datorii si in listele afisate nu apar? La total de plata nu scrie nimic?
La total plata apare doar plata lunara, a chiriasilor care stau acum acolo

Alte discuții în legătură

Atributii administrator andradab2010 andradab2010 Buna ziua, Sunt administrator-contabil la o Asociatie de Proprietari si am intampinat o problema. Din 01.12.2009 am inceput sa lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Penalitati asociatie proprietari anonimiu anonimiu Luna trecuta cand am fost la asociatie sa platesc intretinerea administratorul imi cere cu 30 lei mai mult decat era trecut pe lista lunara de cheltuieli.In ... (vezi toată discuția)
Abuz administratie de locatari andapaun andapaun Va rog sa ma sfatuiti ce documente sa cer administratorului de bloc sa-mi prezinte (eventual sa-mi xeroxeze) pentru a afla daca cele doua chitante achitate in ... (vezi toată discuția)