Buna ziua!
Am avut curiozitatea sa calculez lista de plata a asociatiei de proprietari si am constat ca calculele sunt unflate cu 3200 lei. Cum procedez?
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va prezinte documentele justificative pentru cota individuala de intretinere afisata in lista
In cazul solicitarii documentelor in temeiul disp art 10 L nr 230/2007,,nu are relevanta data afisarii listei de intretinere
ce experienta aveti in intocmirea unei liste de plata ca sa spuneti ca eroarea e de 3200 leo. Nu-mi vine sa cred, si ma ocup de asta de cateva decenii...
Revenind, sunt convins ca problema e la dumneavostra si cu acei 3200 lei (noi)...
1. Nici eu nu sunt convins ca ceea ce spuneti este corect;
2. Lista de plata este semnata de cel care o intocmeste (administrator, contabil), este verificata de catre cenzor care semneaza documentul, apoi este aprobata prin semnatura de catre presedinte;
3. De cand s-a hotarat ca situatia facturilor sa se afiseze alaturi de explicatiile privind repartizarea costurilor, va intreb daca la dvs. se procedeaza conform legii; ei, acolo o sa vedeti un total al facturilor intrate, total ce trebuie sa fie egal cu sumele repartizate;
4. Cineva intreba mai sus daca aveti ceva experienta in domeniu... Nu o luati asa in simplu, ca stiti sa rezolvati dilema lui 1+1...
Una peste alta, faceti asa cum s-a mai spus - notificati as. prop. exact asa cum ne-ati informat si o sa primiti un raspuns; daca raspunsul nu va satisface, mergeti si informati serviciul as. prop. din primarie, la care atasati si raspunsul asociatiei.
Succes!