avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcule eronate liste de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcule eronate liste de plata

Buna ziua!
Am avut curiozitatea sa calculez lista de plata a asociatiei de proprietari si am constat ca calculele sunt unflate cu 3200 lei. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:37, 4 Septembrie 2017
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va prezinte documentele justificative pentru cota individuala de intretinere afisata in lista
In cazul solicitarii documentelor in temeiul disp art 10 L nr 230/2007,,nu are relevanta data afisarii listei de intretinere
ce experienta aveti in intocmirea unei liste de plata ca sa spuneti ca eroarea e de 3200 leo. Nu-mi vine sa cred, si ma ocup de asta de cateva decenii...

Revenind, sunt convins ca problema e la dumneavostra si cu acei 3200 lei (noi)...

-lăsăm partea gramaticală deoparte, mulțumesc-
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Admin, administrator
1. Nici eu nu sunt convins ca ceea ce spuneti este corect;
2. Lista de plata este semnata de cel care o intocmeste (administrator, contabil), este verificata de catre cenzor care semneaza documentul, apoi este aprobata prin semnatura de catre presedinte;
3. De cand s-a hotarat ca situatia facturilor sa se afiseze alaturi de explicatiile privind repartizarea costurilor, va intreb daca la dvs. se procedeaza conform legii; ei, acolo o sa vedeti un total al facturilor intrate, total ce trebuie sa fie egal cu sumele repartizate;
4. Cineva intreba mai sus daca aveti ceva experienta in domeniu... Nu o luati asa in simplu, ca stiti sa rezolvati dilema lui 1+1...
Una peste alta, faceti asa cum s-a mai spus - notificati as. prop. exact asa cum ne-ati informat si o sa primiti un raspuns; daca raspunsul nu va satisface, mergeti si informati serviciul as. prop. din primarie, la care atasati si raspunsul asociatiei.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator bloc pentru vanzare apartament Manuela7 Manuela7 Buna ziua, Vreau sa vand un imobil mostenit, in alta localitate, iar administratorul blocului sustine ca sunt datorii la intretinere, de acum cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Calcul consum bloc Vulturudac Vulturudac buna ziua,cine calculeaza cat am de plata consum apa,la bloc? daca mi au calculat de 2x mai mult decat am consumat,ce pot face ca sa indrept situatia?am ... (vezi toată discuția)
Unde pot sesiza o intretinere de 1660lei pentru 2 persoane? ikon2007 ikon2007 Va rog sa ma indrumati unde pot reclama calculul de intretinere pe luna aprilie pentru 2 pers. in valoare de 1660lei, este efectuat de firma SCOMET, care ... (vezi toată discuția)