Buna ziua in 2011 a fost deschis un proces in potriva mea. Prejudiciul in acest caz este maricel .sentinta a fost data in martie anul trecut, suspendare iar pentru prejudiciu a fost lasat nesolutionat. Din acel moment eu am platit o suma in fiecare luna cazand de acord cu partea vatamata.in trebarea este : avand in vedere ca sunt deja 6 ani, nu este suma prescrisa? Ce risc daca nu mai platesc? Multumesc
Buna ziua. Locuiesc intr'un ansamblu "rezidential" unde locurile se parcare sunt cam scumpe. Dezvoltatorul ne'a zis ca acestea vor fi vandute si catre persoane ce nu locuiesc in complex la noi. Drumul de access este proprietatea locatarilor din complex. Intrebarea este: are voie un terț (daca eu ca proprietar nu sunt de acord) sa treaca pe acest drum. Locurile de parcare sunt in interiorul ansamblului deci nu pe drum public. Multumesc
Buna seara,
In martie 2017 am fost condamndat la 3ani inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare continuata. Voi beneficia de gratiere avand in vedere ca pedeapsa este sub 5 ani?
Multumesc
Buna seara,
In martie 2016 am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare in forma continuata. Voi beneficia de gratiere avand in vedere ca pedeapsa este sub 5 ani? Multumesc