avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriere prejudiciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriere prejudiciu

Buna ziua in 2011 a fost deschis un proces in potriva mea. Prejudiciul in acest caz este maricel .sentinta a fost data in martie anul trecut, suspendare iar pentru prejudiciu a fost lasat nesolutionat. Din acel moment eu am platit o suma in fiecare luna cazand de acord cu partea vatamata.in trebarea este : avand in vedere ca sunt deja 6 ani, nu este suma prescrisa? Ce risc daca nu mai platesc? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:10, 28 Aprilie 2017
Fiecare plata pe care ati facut-o a intrerupt prescriptia. Prescriptia curge de la data ultimei plati. Aceasta ar fi teoria prescriptiei, dar pentru un raspuns detaliat este nevoie de studierea spetei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru infractiuni prevazute de legea nr.241/2005 luciantaranu luciantaranu In anul 2011, mi s-a deschis un dosar penal conform legii 241/2005 art.6 pentru fapte comise intre anii 2005-2010. In momentul de fata dosarul ... (vezi toată discuția)
Speta comercial ContSters145956 ContSters145956 Intre P.T. si A.R. s-a incheiat contractul de prestari servicii nr.795/12.04.2005 cu o durata de 5 ani , prin care P.T. se obliga sa furnizeze lunar servicii ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii cristian7002 cristian7002 Buna ziua, Va cer ajutorul si sfatul in următoarea problema: Am un debitor pe societate care are sa-mi dea bani din 2008 iar pe data de 29.04.2010 am depus ... (vezi toată discuția)