avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Gratiere 2017
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Gratiere 2017

Buna seara,
In martie 2017 am fost condamndat la 3ani inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare continuata. Voi beneficia de gratiere avand in vedere ca pedeapsa este sub 5 ani?
Multumesc
Stai sa treaca mai intai legea. Am inteles ca gratierile nu se aplica pedepselor cu suspendare. Schimbare mica de macaz....
Din cate am citit se apilca tuturor pedepselor! Dar asa este sa asteptam sa treaca legea!!
Nu se aplica condamnarilor cu suspendarea executarii pedepsei.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere 2017 MroRbt MroRbt Buna seara, In martie 2016 am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare in forma ... (vezi toată discuția)
Delapidare si fals mihaidinu mihaidinu sunt vinovat de delapidare si fals in acte(falsificare de chitante, facturi), suma este de 40000 ron, dc suma nu este depusa se poate ajunge la inchisoare? ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)