avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Muresan

Activitate Alina Muresan

Răspuns la discuția Luna tatalui
Multumesc
Va multumesc frumos..dar pt a beneficia de stimulent,in cazul acesta,trebuie sa ma intorc cu 60 de zile mai repede sau cu 120?
Cornel Vasile a scris:

Precizati exact :
- data angajarii tatalui
- data de nastere a primului copil
- data de nastere a celui de-al doilea copil

-angajare tata 1 martie 2017
- primul copil nascut in 31 iulie 2015
-al doilea copil nascut in 23 februarie 2017
Precizez ca tatal a mai fost angajat pana in ianuarie 2015 cu contract..dar din 2015 pana anul acesta,nu a lucrat cu CM
Discuție Luna tatalui
Buna..ca sa beneficieze de luna tatalui,trebuie sa aiba 12 luni lucrate?el s-a angajat cu CM in martie si eu am nascut primul copil in 2015,iar acum sunt in c8ntinuare in CCC2 ,pana in 2018..el trebuie sa ia doua luni,eu mergand de pe o maternitate pe alta..multumesc
Discuție Luna tatalui
Buna ziua..eu am intrat luna asta din ccc1 in ccc2,nascand al doilea copil in timpul concediului cu primul...nelamurirea mea e cea cu luna tatalui..trebuie sa fie angajat cu CM ca sa beneficieze?cand am nascut primul copil,in 31 iulie 2015,avea 12 luni lucrate in 24(daca asa se ia in calcul)...dar la al doilea,nascut in februarie,nu mai avea,el ne lucrand cu CM..si se iau doua luni?in orice perioada vrea,nu neaparat in ultimele doua luni ale concediului meu?el ar putea acum,in iarna..
Răspuns la discuția Suspendare contract de munca
Multumesc
Buna ziua...sunt in CCC1 pana in iulie,dar am nascut al doilea copil sapt trecuta...Trebuie sa anunt angajatorul acum pt continuarea suspendarii contractului de munca,sau cand se termina CCC pt primul copil?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Multumesc
Buna ziua ! In momentul de fata ma aflu in concediu crestere copil,care va implinii 2 ani in 31 iulie si sunt insarcinata cu al doilea,pe care il voi naste la sf lunii februarie...Intrebarea mea este,daca trebuie sa anunt angajatorul inainte sau dupa nastere? Si care e valoarea indemnizatie ce o voi primii pt al doilea copil,pana ce primul implineste 2 ani?Suma intreaga,sau doar jumatate din 1063?multumesc