avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare contract de munca

Buna ziua...sunt in CCC1 pana in iulie,dar am nascut al doilea copil sapt trecuta...Trebuie sa anunt angajatorul acum pt continuarea suspendarii contractului de munca,sau cand se termina CCC pt primul copil?
Cel mai recent răspuns: Alina Muresan , utilizator 11:36, 7 Martie 2017
Anuntati angajatorul ca ati nascut inca un copil, iar prelungirea suspendarii c.i.m. o veti solicita la data cand terminati primul CCC.
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc 1 in ccc2 penesmaria penesmaria Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cand trebuie suspendat contractul de munca in conditiile in care: - primul copil este nascut pe 13 decembrie 2012 - al ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt al doilea copil sanaor sanaor Buna ziua, am o problema am nascut in oct 2010 al doilea copil , in timp ce ma aflam in concediu de crestere a copilului cu primul copil. Primul copil face 2 ... (vezi toată discuția)