avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate burcaionutz

Activitate burcaionutz

In cazul in care 2 persoane au incendiat un imobil, la comanda altei persoane, se pot retine circumstantele agravante ?
Momentan dosarul se afla in stadiul de fond, iar instanta a hotarat sa-i condamne pe toti 3, insa a ramas in pronuntare.Pe autori, la distrugere prin incendiere, iar pe instigator , la instigare la distrugere prin incendiere.
Buna seara. In calitate de persoana vatamata, in cazul unei distrugeri prin incendiere, exista vreo problema daca folosesc o proba audio-video intre mine si unul din inculpati, in care acesta recunoaste cine e instigatorul si cum si-a modificat el declaratiile de mai multe ori la indemnul avocatilor ?
In Bucuresti, peste 50% din casele din schimb valutar , isi desfasoara activitatea in spatii de la asociatii de proprietari, respectiv la intrarea in scari de bloc.
Ca sa desfasor activitatea de schimb valutar, cei de la Ministerul Finantelor Publics o sa-mi ceara extras de carte funciara. Problema e ca langa spatiul pe care doresc sa-l inchiriez exista un alt spatiu in care isi desfasoara activitatea o alta casa de schimb valutar. Ordinul 664/2012 dupa care functioneaza casele de schimb valutar, spune ca nu pot exista la aceaasi adresa 2 puncte de schimb valutar. Cum pot face ca spatiului pe care doreac sa-l inchiriez sa-i fie atribuita o adresa putin diferita? De exemplu, unul sa se numeasca Republicii nr 9a si unul Republicii nr 9b.
Am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari. Problema e ca activitatea pe care vreau s-o desfasor in acest spatiu , necesita extras de carte funciara. Spatiul mentionat a fost una din intrarile intr-o scara de bloc in trecut. De aproximativ 10 ani , acest spatiu ca are in jur de 10 mp a fost inchiriat unor diverse persoane. Pe spatiu respectiv nu exista nici intabulare si nici nu apare in cadastru. Cum as putea sa procedez ca sa-i scot extras de carte funciara ? De ce acte are nevoie asociatia de proprietari ca sa-i faca intabulare ?