Am un proces de divort cu sotia,iar primul termen este pe 14 iunie 2017 si as vrea sa stiu daca ma pot prezenta pe tot parcursul procesului,fara avocat si daca m-i se permite sa ma apar singur in proces si ce sanse am sa obtin macar minimul din cea ce prevede legea in caz de divort.As mai dori sa stiu daca ,pe parcursul sau la final ,cererea de divort sa fie anulata,pe motiv ca nu sunt fapte intemeiate pentru desfacerea casatoriei.In mijlocul procesului sunt si doi copii minori de 4 ani si 11 ani ,fara bunuri de impartit intre noi.
Soacra nu se opune sa stau,ea este proprietarul de drept,doar soția,eu întreb dacă mă pot întoarce până la un eventual divort sau restricție de a mai locui acolo și dacă am dreptul de a mă mai întoarce acolo.
Certuri din cauza banilor ,neajunsuri ,ieșiri nervoase din nimicuri,încăpățânarea la amândoi ,stresul ,oboseala fizica și psihică.
Ce voi face eu de acum încolo,voi incerca sa repar sau sa schimb unele lucruri care nu au mers atât de bine ,să recapăt încrederea soției ,dragostea ei și bunătatea,cu altele cuvinte să îmi recapăt familia.Ce este de făcut și ce pot face in continuare?
Am o problema de familie și as vrea să știu ,cum pot sa o rezolv până la un eventual divort .Mai exact acum două săptămâni am avut o discuție mai serioasa cu soția ,care spre final a degenerat un pic și am hotărît să plec de acasă că lucrurile sa de așeze la locul lor,menționez că avem și doi copii de 3 ani și opt luni și 10 ani și opt luni. Acum că lucrurile sau liniștit as vrea să mă întorc acasă la copii,insa soția nu mai vrea,menționez că avem amindoi adresa de domiciliu acolo și că unde stam totul este pe numele soacrei mele.Mentionez că nu există nici un act care să îmi interzică sa stau acolo sau vreo sentință judecătorească. Întrebarea este dacă mă pot întoarce acasă la copii și dacă există vreo restricție in acest sens ,ne fiind despărțiți .