avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara Care este procedura in cazul in care doresc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara Care este procedura in cazul in care doresc ca fosta ...

Buna seara

Care este procedura in cazul ,in care doresc ,ca fosta soție să nu mai poarte numele meu și să revină la numele de fată.

Vă mulțumesc
Daca ati acceptat sa ramana si dupa divort cu numele dvs, la revedere, nu e nicio procedura, nu mai aveti ce face.
Banuiesc ca nu e un nume unicat, asa ca nu e o problema ca o cheama la fel ca pe dvs.
Sunteți o personalitate într un domeniu,artist inventator,profesor universitar autor de lucrări științifice?În caz contrar dacă sunteți un simplu xulescu nu aveți nici un argument logic ..Oricum depinde de situație, ați divorțat ,s a dispus sa revină la numele purtat anterior și nu a revenit etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea numelui dobandit prin casatorie annmaria annmaria Buna ziua. As dori sa stiu daca este posibila pastrarea numelui dobandit prin casatorie, dupa divort, chiar daca sotul nu este de-acord cu acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Ajutor speta complicata - schimbare nume leonida leonida Buna ziua, o persoana se casatoreste si impreuna cu sotul ei cumpara un apartament, mentionez ca asta se intampla in anul 1987, acum 15 ani au divortat dar nu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie sylvyu sylvyu In momentul actual port numele de familie al sotului desi suntem despartiti legal . Vreau sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a reveni la numele purtat ... (vezi toată discuția)