avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate adidana86

Activitate adidana86

Buna dimineata! Am gasit site-ul dumneavoastra pe internet si as dori daca se poate sa ma ajutati cu unele informatii. Eu sunt model independent de videochat si doresc sa declar veniturile. Am inteles ca ar fi 2 variante: infiintarea unui PFA sau SRL. As inclina catre a doua varianta pt ca implica taxe mai mici catre stat. Problema este urmatoarea: Eu practic aceasta meserie de cativa ani. Deci ce variante exista pentru a ma numi ,, legala,, inca de la inceput? Daca aleg sa ma legalizez acum exista sanse sa atrag atentia asupra anilor din urma in care nu am platit nimic? PFA-ul ar merge platit si pe anii trecuti (din informațiile pe care le am găsit pe internet). Dacă este adevărat , despre ce procente ar fi vorba? Sper ca ma puteți ajuta. O zi plăcută va doresc!
Răspuns la discuția adoptie copil
eu sunt un model independent, lucrez de acasa si nu stiu care ar fi procedura pentru a demonstra aceste venituri
Discuție adoptie copil
buna ziua. Lucrez in industria videochatului de 5 ani si mi-as dori sa adopt un copil foarte mult. Am o situatie materiala foarte buna. Este posibil acest lucru legal si moral? va multumesc.
in locuinta lui
Buna ziua. un fotograf a distribuit poze cu mine pe internet fara acordul meu. nu a existat nici un contract semnat prin care eu i-am oferit acest drept. as dori sa stiu ce este de facut in aceasta situatie. multumesc.