avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters420810

Activitate ContSters420810

Buna ziua,
De la inceputul anului am obtinut venituri ca zilier si ca persoana fizica prin contract de prestrari servicii lucrand ca figuratie la reclame, in colaborare cu agentii de casting. Cum imi declar aceste venituri pe 2018, exista inca o lege care sa imi spuna cum sa fac asta?
Eu am si un PFA deschis, pe cod principal CAEN 7021. Le pot pune pe toate pe acest PFA?
am fost gasit azi de controlorii RATB fara calatorie valida. dupa indelungi discutii (pasnice, de altfel, le-am aratat copie de buletin pe telefon pentru ca mi-am amintit ca am, nu aveam buletinul la mine, nu aveam nici bani de niciun fel nici sa platesc suprataxa) mi-au notat doar CNP-ul in telefonul unuia dintre ei si au zis ca o sa faca procesul verbal la depou cand ajung. eu m-am oferit sa il faca pe loc si m-am si legitimat... asa ca le-am multumit si am plecat. din cate stiu eu, in situatia asta, nu am ce amenda sa platesc. nu a venit echipaj, nu am refuzat legitimarea, nu am semnat nimic, m-au si lasat sa plec... totusi, intreb: e posibil sa primesc acasa vreo amenda?
multumesc.
Sunt deja PFA in categoria Consultanta in Relatii Publice 7021, plus cateva alte coduri din aceeasi categorie. As vrea sa si impresariez un artist. Nu inteleg nimic din informatiile de pe internet si va intreb: trebuie sa fac un curs anume sau e de ajuns facultatea de Comunicare si Relatii Publice pe care am absolvit-o? Trebuie sa mai adaug coduri CAEN? E mai bine daca infiintez un SRL pentru impresariat?