avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obtin venituri in 2018 ca zilier si ca persoana fizica ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obtin venituri in 2018 ca zilier si ca persoana fizica (figuratie la reclame) - cum le declar?

Buna ziua,
De la inceputul anului am obtinut venituri ca zilier si ca persoana fizica prin contract de prestrari servicii lucrand ca figuratie la reclame, in colaborare cu agentii de casting. Cum imi declar aceste venituri pe 2018, exista inca o lege care sa imi spuna cum sa fac asta?
Eu am si un PFA deschis, pe cod principal CAEN 7021. Le pot pune pe toate pe acest PFA?

Alte discuții în legătură

Interpret sau formator? Margacc Margacc Sunt PFA si am codurile 7021, 8230, 4619, 8552, 9002, 8559. Vreau sa incep o colaborare noua. Activitatea presupune sa inregistrez de acasa partea vocala din ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)
Am obtinut in 2018 venituri ca pfa, prestari servicii pe persoana fizica, si zilier - pe care le notez in declaratia unica? Margacc Margacc Buna ziua. Am obtinut in 2018 venituri ca PFA, prestari servicii pe persoana fizica, si zilier. Am o nelamurire fata de ce anume trebuie sa calculez ca venit ... (vezi toată discuția)