avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am obtinut in 2018 venituri ca PFA, prestari servicii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am obtinut in 2018 venituri ca PFA, prestari servicii pe persoana fizica, si zilier - pe care le notez in Declaratia Unica?

Buna ziua. Am obtinut in 2018 venituri ca PFA, prestari servicii pe persoana fizica, si zilier. Am o nelamurire fata de ce anume trebuie sa calculez ca venit in Declaratia Unica? Declaratia o fac pe PFA. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Margacc, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:08, 17 Iunie 2019
Nu se discuta aici de venitul ca zilier. Trebuia ca acel venit ca prestari servicii pe persoana fizica sa fie facut si incasat cu factura si chitanta sau bon fiscal pe pfa caci de aceea aveti pfa ca sa fiti in legalitate. Deci numai venitul din prestari servicii de la pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)
Contributii pfa SANTIER SANTIER Ma poate lamuri cineva legat de contributiile PFA, si cum ar fi cel mai bine ca si optiune sa fac in cazul in care as infiinta in sept. 2018, si prestare de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)