avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate gabi55555

Activitate gabi55555

Răspuns la discuția succesiunea unde trebuie facuta
multumesc pentru sfat
doresc sa fac succesiunea tatalui mort de 18 ani, care locuia in sectorul agricol ilfov, pot face succesiunea in bucuresti unde locuiesc eu, sau trebuie sa fac succesiunea, in sectorul agricol ilfov unde a locuit tatal, inainte sa moara, si unde trebuie facuta succesiunea la notar sau tribunal, multumesc de intelegere
multumesc frumos
Casa a fost cumparata cand nu avea nici un copil, erau doar ei doi, mama a divortat de tata, si in 1974 ma-m nascut eu, in bucuresti iar sora doar de tata, este este mai mica de ani, si este nascuta in alt judet.
Si daca sora este cu alta femeie, taica miu fiind divortat de mama mea, tot are dreptul la casa sora.
Casa a fost cumparata cand nu avea nici un copil, erau doar ei doi, mama a divortat de tata, si in 1974 ma-m nascut eu, in bucuresti iar sora doar de tata, este este mai mica de ani, si este nascuta in alt judet
Parinti mei ai divortat in 5 august 1973, casa au cumparato in anul 1975, dar din motive doar de ei stiute, mai locuia impreuna, eu ma-m nascut la 3 ianuarie 1974
am o sora vitrega doar de tata, tata a decedat in 1999, si doresc sa stiu daca sora mea vitrega are dreptul la casa.
Eu si sora vitrega nu comunicam deloc, pentru ca nu stiu unde locuieste,
si daca ma puteti ajuta cu raspunsul, si ce pasi trebuie urmati, pentru a face actele casei, multumesc de intelegere.