avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea unde trebuie facuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea unde trebuie facuta

doresc sa fac succesiunea tatalui mort de 18 ani, care locuia in sectorul agricol ilfov, pot face succesiunea in bucuresti unde locuiesc eu, sau trebuie sa fac succesiunea, in sectorul agricol ilfov unde a locuit tatal, inainte sa moara, si unde trebuie facuta succesiunea la notar sau tribunal, multumesc de intelegere
Cel mai recent răspuns: gabi55555 , utilizator 19:21, 21 Februarie 2017
Succesiunea se deschide la ultimul loc de domiciliu al decedatului. Daca va intelegeti toti mostenitorii mergeti la notar, daca nu va prezentati dvs. la judecatorie.
multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Octavianus1 Octavianus1 Buna ziua! Va rog sa-mi transmiteti ce trebuie sa fac sa trec titlul de proprietate pt.10ha teren arabil in jud.ialomita,de pe numele tatalui meu decedat pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune 2claudia.m 2claudia.m buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva lamuriri: tatal meu a decedat acum 2 ani, din prima casatorie suntem 2 frati, din a doua casatorie nu exista ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cdimofte cdimofte Parintii mei au diortat cand eu aveam cateva luni. Tatal meu s-a recasatorit si din aeasta casatorie a rezultat o fata. El a murit in urma cu 4 luni. Sotia lui ... (vezi toată discuția)