avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua!
Va rog sa-mi transmiteti ce trebuie sa fac sa trec titlul de proprietate pt.10ha teren arabil in jud.ialomita,de pe numele tatalui meu decedat pe numele meu?
Unde ma adresez,la notariat sau la judecatorie si unde anume,in Bucuresti unde locuiesc sau la Slobozia unde e terenul agricol?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 18:42, 10 Noiembrie 2012
La notariat sau la judecatoria unde a avut ultimul domiciliu defunctul.
Sunteti singurul mostenitor al tatalui? Trebuie sa dezbateti succesiunea dupa tatal dvs., Titlul de proprietate nu se modifica, vi se va elibera insa certificatul de mostenitor pentru bunurile care au apartinut tatalui si acela va fi actul dvs. (si al celorlalti mostenitori, daca exista) de proprietate asupra terenului. Mergeti la un notar public din localitatea unde a avut tatal dvs. ultimul domiciliu inscris in certificatul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in stabilirea unei succesiuni datorita neconcordantei numelor intre succesori mostenitorul_76 mostenitorul_76 Datele problemei: - avem un titlu de proprietate (teren) pe care sunt trei proprietari: xxxxghe Victoria, xxxxghe Aurel, xxxxghe Ioan (mama Victoria si 2 copii ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)