Va multumesc din suflet ! Mentionez ca el nu are venit declarat, este muzicant. In acest caz nu se calculeaza la salariul minim pe economie? Acum 5 ani cand s-a stabilit 25% din venit erau 175 lei, acum el ii da aceeasi suma. Este vorba doar de un copil. El nu mai are copii.
Buna seara...dar cand ai depus prima data dosaru pentru certificat de handicap nu ti-au cerut acte doveditoare ca BPOC e dobandit in copilarie? Exact cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Dar mie mi-au respins cererea ,nici macar nu mi-au dat certificat...cu toate ca si eu sunt dependenta de oxigen si am si CPAP ptr apnee in somn
Certificat de incadrare in grad de handicap. Sunt pensionara de invaliditate gr.2,am 57ani,fiind diagnosticata cu afectiuni cardiace,psihice si respiratorii( Insuficienta respiratorie cronica,bronsiectazii,sindromul apneei in somn, bpoc) dependenta de oxigen si tratament cu CPAP asociat cu oxigen. Mi-a fost respinsa cererea de incadrare in grad de handicap pe motivul ca boala trebuie sa fie dobandita pana in varsta de 26. De ani. Daca contest decizia la comisia superioara oare am sanse de castig? Multumesc!