avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum sa procedez?

Certificat de incadrare in grad de handicap. Sunt pensionara de invaliditate gr.2,am 57ani,fiind diagnosticata cu afectiuni cardiace,psihice si respiratorii( Insuficienta respiratorie cronica,bronsiectazii,sindromul apneei in somn, bpoc) dependenta de oxigen si tratament cu CPAP asociat cu oxigen. Mi-a fost respinsa cererea de incadrare in grad de handicap pe motivul ca boala trebuie sa fie dobandita pana in varsta de 26. De ani. Daca contest decizia la comisia superioara oare am sanse de castig? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Denireb , utilizator 19:13, 9 Februarie 2017
da, credem ca ati avea castig de cauza
Va multumesc mult,domnule avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mă încadreze în pensie de handicap? Esti Calo Esti Calo Bună sunt în pensie de invaliditate gr 1 cu mai multe boli cronice cu astm bronșic, cardiacă ,insuficiență respiratorie cronică BPOC stadiul 4 ,Diabet ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: ... dana_poso dana_poso Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: Soțul meu in vârstă de 56 de ani,este bolnav de trei ani,de HTAgrd 3,risc ... (vezi toată discuția)
Despre incadrarea in grad de handicap Sandu-2000 Sandu-2000 Am depus dosar de acordare grad handicap la DGSAPC sect 6 cu toate actele cerute si dupa 35 zile primesc negare ca nu ma regasesc in legea762/31/08/2007 al ... (vezi toată discuția)