avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Bibiutza1979

Activitate Bibiutza1979

Noul proprietar a venit cu documentele prin care a devenit proprietar la acea licitație, revin si va asigur ca nici asociatia, nici biroul de executare silita unde vechiul proprietar avea hotararile in executare silita (fara succes pt ca nu aparea ca are venituri) nu au fost anuntate ca se va licita acel imobil, licitatia a fost instrumentata de un executor din alt judet iar asociatia a aflat cand noul proprietar a adus actele noi si si-a anuntat intentia ca vrea sa il revanda si doreste adeverinta :)
Ce mi se pare extrem de suspect este faptul ca asociatia nu a fost nici macar instiintata de executor ca va urma licitatia, nu este obligatoriu sa faca asta prin lege oare? Se pare ca nu, oricum 3xecutorul nostru a încercat sa faca ceva dar fiind colegi nu cred ca destul si concluzia a fost ca nu mai sunt bani de împărțit de-abia au recuperat băncile ce aveau de luat.
A ramas in continuare in vizor vechiul proprietar cand va apărea ca are venituri sau ma rog sa fie urmarit si 3xecutat dar slabe sanse.
Din pacate asociatia este victima colaterala ramasa cu buza umflata : datoriile vechiului proprietar sunt pierderi ale asociației si desi am avut un caz asemănător imobilul vandut la licitatie de catre banci de data asta proprietarul avea datorii la mai multe banci din tara si străinătate, administrati nu a dormit ci erau 2 hotarari judecătorești definitive si date in executare silită tot nu am recuperat debitele si nici macar nu am fost anunțați ca imobilul urmeaza sa fie scos la licitație lucru care mi se pare foarte ciudat, mi se parea normal sa fie anunțați toti cei care asteptau sa isi recupereze datoriile de la proprietar indiferent de cuantumul lor dar se pare ca nu este obligatoriu, drept pt care cel care l-a cumparat la un pret suspect de mic la aceea locitatie l-a revandut iar noi am fost obligati sa-i dam adeverinta :)
Daca nu va intelegeti atunvi faceti o reclamatie la primarie la departamentul care se ocupa de verificarea si indrumarea asociatiilor de proprietari.Cand vor avea control vor gasii solutii clar.
Conf OUG nr. 3 din 6 ianuarie 2017 persoanele care sunt salariate sau pensionari la momentul obtinerii de alte venituri nu achita cass.
Bună ziua
Oricat am citit nu reusesc sa ma lamuresc referitor la contributiile datorate de catre o persoana care incheie un contract civil : pe de- o parte am citit ca noile reglementari ale codului fiscal scutesc plata CAS , alte pareri ca nu chiar dc persoana este salariata.
Deci m-ar interesa sa stiu ce obligatii fiscale genereaza un contract civil ptr prestator dar si ptr beneficiar ( ce plateste angajatorul la stat).
Multumesc