avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Metallhara

Activitate Metallhara

Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce avea ca domeniu de activitate comerțul. Eu as dori sa mă întorc mai devreme la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de inserție, dar mi-am găsit un post de registrator medical la alta firma ( laborator de analize medicale). Cu cât timp înainte trebuie să mă angajez pentru a beneficia de stimulentul de inserție? Trebuie să anunț în scris fosta firma că nu mă mai întorc? ( Oricum am vorbit cu patronul și mi-a spus că oricum nu mai are nevoie de serviciile mele). De ce acte am nevoie pt a beneficia de stimulentul de inserție?? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Contract ANL după divort
El susține că atâta timp cât locuința i-a fost repartizată lui înaintea căsătoriei și a copiilor, instanta nu poate decide împotriva lui.
Buna ziua. As dori sa mă ajutați cu ceva răspunsuri, dacă se poate. Sunt căsătorită de 4 ani și am 2 copii cu soțul. Împreună locuim intr-o locuința ANL, pe care soțul a obtinut-o și, ulterior mobilat-o, înainte de căsătorie.Dupa reînnoirea contractului din 2016, suntem trecuți în contract, că și locatari, atât eu, cât și fetele. Întrebarea mea este, in cazul unui divorț, pe care eu intenționez să-l intenteze, sunt șanse să obțin eu locuința ANL, chiar dacă soțul a obtinut-o înaintea căsătoriei?